Je hebt al een burn-out gehad en je kunt je niet nog een burn-out veroorloven.

Bianca Meijsen is oprichter en eigenaar van Expect a Miracle Training & Co met als missie om de beste versie van jezelf te zijn en je geld te verdienen met je eigen passie vanuit verbinding met jezelf. Werkzaam als trainer, coach en auteur.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Van Stress naar Zen. Je hebt al een burn-out gehad en je kunt je niet nog een burn-out veroorloven. Voorheen dacht je dat het jou nooit zou overkomen. Nu ben je soms bang dat je er nooit meer bovenop komt.  Je merkt dat alles in je het wilt begrijpen, maar je snapt er nog steeds niet veel van. Woorden als ‘je moet doen waar je blij van wordt’ en ‘luister naar je lichaam’ klinken misschien mooi maar echt verbinding maken met jezelf is wat je het liefste vandaag nog realiseert. Hierin kan ik voor jou het verschil maken.

Hier ben ik heel goed in:

Natuurlijk kan ik je alles uitleggen over het hoe en het waarom van een burn-out en tegelijk weet ik dat je daar niet verder mee komt. Het feit dat ik meerdere vrouwen begeleid die de burn-out al een 2e of zelfde 3e burn-out ervaren bevestigen dit. Het zit niet in het begrijpen of snappen en tegelijkertijd is dat nu juist waar jij zo goed in bent  (geworden). Omdat ik zelf die reis heb gemaakt sinds 1999 door mijn burn-out, ben ik goed geworden in jou begeleiden naar wat je hart al een hele tijd roept: Voel!

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Mijn reis begon dik 20 jaar geleden door mijn burn-out. My Spiritual Wake-up Call noem ik het wel eens. In die reis ben ik steeds meer mezelf geworden maar niet zonder blauwe plekken en soms diepe wonden. Die pijn wil ik jou voor behoeden. En dat kan. Ik weet ook hoe eigen-wijs(heid) je bent en dat is precies waar we gebruik van maken. Dit kan je doen door mijn boek te lezen “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out” en het zelf te ervaren of deel te nemen aan mijn online training ‘van Stress naar Zen’.

Dit is waarom ik zo goed bij FEEM pas:

Veel vrouwelijke ondernemers zijn voor zichzelf begonnen na een burn-out, in de hoop meer in balans te leven en met minder stress. Je krijgt geen burn-out omdat je niet met stress om kunt gaan maar omdat je dat juist te lang al doet! Balans lijkt vaak een toverwoord waardoor de stress verdwijnt en niets is minder waar. De voornaamste manier om weer terug in je eigen kracht te komen, is door die kwaliteit die je altijd inzet voor anderen, te gaan inzetten voor jezelf. FEEM helpt je met die bewustwording en de inspiratie zodat jij zingeving geeft aan jezelf.

Bianca Meijsen
Bianca Meijsenhttp://feemonline.nl/bianca-meijsen/
Bianca Meijsen is oprichter en eigenaar van Expect a Miracle Training & Co met als missie om de beste versie van jezelf te zijn en je geld te verdienen met je eigen passie vanuit verbinding met jezelf. Werkzaam als Trainer, Coach en Auteur.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in