Op een respectvolle manier schijt hebben aan de rest van de wereld en de ander z’n eigen shit te gunnen.

Bianca is een doortastende powerlady met een gezonde dosis humor en zelfspot. Vanuit haar praktijk Bitch Coaching laat ze je op haar eigenzinnige wijze inzien dat het ook om jou mag draaien en dat daar helemaal niets egoïstisch aan is. Ze helpt je als coach en inspirator om (weer) vertrouwen te krijgen in je eigen unieke ik!

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Zelfliefde, humor en relativeringsvermogen zijn belangrijke ingrediënten in mijn coaching.
Resultaat is wat telt. Echter, de weg ernaartoe vind ik minstens zo belangrijk. Ik neem je mee op een ontdekkingstocht vol aha’s naar jezelf. Door te stoppen met dat eeuwige pleasen, jezelf continu voorbij te lopen en vervolgens dat mega-schuldgevoel, wat je hebt als je dan toch een keer voor jezelf kiest, los te gaan laten. Op een respectvolle manier schijt hebben aan de rest van de wereld en de ander z’n eigen shit te gunnen. Durf jezelf te zijn!

Hier ben ik heel goed in:

Mijn kracht is jou snel op je gemak te laten voelen waardoor we sneller tot de kern kunnen komen. Volledig jezelf zijn en laten zien is wat ik naleef en hier nodig ik jou dan ook toe uit.
Het zorgt ervoor dat het contact met mij laagdrempelig is. Ik zet mijn sensitiviteit in om te voelen wat je nodig hebt, en voel ook feilloos aan hoe iets valt. Ik ben een ster in jou laten inzien dat het ook om jou mag draaien en dat daar absoluut niets egoïstisch aan is. Zonodig deel ik op kwetsbare, open en humoristische wijze mijn eigen ervaringen.
Ik ben doortastend, volhardend en zie jou echt!

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben een vriendelijke, doortastende powerlady met een gezonde dosis humor en zelfspot.
Mijn passie is om jou weer te laten genieten van het leven zonder opgeslokt te worden.
Vertrouwen te krijgen in jouw eigen unieke ik! Ik heb zelf ook moeten leren ‘bitchen’, want dat deed ik veel te weinig. Met een depressie en burn-out als resultaat, waardoor ik besloot dat het roer echt om moest. Wat anderen over mij zeggen; een doorzetter, empathisch, recht door zee, eigenzinnig, prettig gevoel voor humor, gestructureerd, spontaan en open. Mijn motto is; ‘Je hebt maar één leven, maak er het jouwe van.

Dit is waarom ik zo goed bij FEEM pas:

Mijn passie zorgt dagelijks voor een mega portie energie, en ik word er waanzinnig blij van om met deze passie te kunnen inspireren. Zo het verschil te kunnen maken voor ontzettend veel vrouwen die momenteel vooral bezig zijn met maar doorgaan en geen moment stil staan bij zichzelf, bij wat zij nu eigenlijk echt zelf willen. Dit magazine spreekt me vanaf het eerste moment aan omdat ik weet dat dit velen gaat helpen om weer te ontdekken waar ze nou echt blij van worden, waar hun hart van in de fik gaat. En laat dat nou net zijn wat ik iedereen gun!

Bianca Gijsman
Bianca Gijsmanhttp://feemonline.nl/bianca-gijsman/
Bianca is een doortastende powerlady met een gezonde dosis humor en zelfspot. Vanuit haar praktijk Bitch Coaching laat ze je op haar eigenzinnige wijze inzien dat het ook om jou mag draaien en dat daar helemaal niets egoïstisch aan is. Ze helpt je als coach en inspirator om (weer) vertrouwen te krijgen in je eigen unieke ik!

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

3 REACTIES

  1. Bianca is een echte verschilmaker. Ze schrijft prachtig, helpt anderen weer hun gebruiksaanwijzing leren kennen en is een echte verbinder. Wil altijd weten hoe het echt met je gaat.
    Ze maakt het verschil door haar puurheid en wil je vuurtje weer laten branden.
    Bianca is een topper 💪🏻💜💪🏻

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in