Ik prik liefdevol door beperkende overtuigingen heen en help je deze te transformeren.

Béatrice is intuïtief business coach. Zij werkt wereldwijd vanuit Australië, met vrouwen met ‘n flinke dosis ambitie. Vrouwen die balans en vrijheid zien als onderdeel van hun succes. En die de wereld, net als Béatrice een stuk mooier willen maken.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Ben jij een hoog sensitieve vrouw met grote ambitie? Ik help jou bij het bouwen van een bedrijf dat je op het lijf geschreven is, zodat je echte vrijheid gaat ervaren. Goed verdienen hoort bij een succesvol bedrijf, maar succes gaat om zoveel meer. Het gaat om balans tussen je hoofd en je hart, om het bewandelen van jouw unieke levenspad, om het benutten van jouw grootste talenten. Door hier helderheid in te krijgen kan het universum jou volledig gaan ondersteunen. Als je leert om afgestemde actie te ondernemen, dán ontstaat er magie. Je zult precies de dingen gaan ontvangen die je nodig hebt, op precies het juiste moment.

Hier ben ik heel goed in:

In helicopterview zie ik waar jij voor op deze wereld bent gekomen door in te tunen op jouw ziel, jouw kern, jouw verhaal. Van kinds af aan voel ik wat er nodig is voor groei, en spiegel ik wat iemand tegenhoudt. Ik prik liefdevol door beperkende overtuigingen heen en help je deze te transformeren. Ik leer je jouw intuïtie beter in te zetten én met scherpe focus de juiste acties te nemen. Je leert stappen nemen vanuit het moment, met een groot doel in mind: een succesvol en winstgevend bedrijf op jouw eigen voorwaarden waardoor je het leven gaat leiden waar je van droomt.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Vanuit mijn reisbedrijf Puur Parijs, waarin ik vrouwen meeneem om verliefd te worden op zichzelf, ben ik begonnen als Intuitief Business Coach omdat ik voelde dat ik zo een grotere impact kon maken. Naast zeer praktische tools voor het bouwen van een succesvolle business, zet ik ook effectieve spirituele tools, waaronder helingsessies waarvoor ik ben opgeleid. Ik geloof dat alles begint bij onszelf, in ons bewustzijn en lichaam. Juist ons lichaam maakt dat we op aarde kunnen manifesteren. Een holistische aanpak is belangrijk: jouw leven staat niet los van je werk. Jouw droomleven kan verweven worden met jouw droombedrijf.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Mijn werk is onorthodox. Zo zet ik tarotkaarten in, om inzicht te krijgen in de onderbewuste delen van jezelf. Dit proces van kaarten lezen transformeert jouw bedrijf, omdat 95% in jouw onbewuste verborgen ligt. Pas als je die verborgen delen naar de 5% van je bewustzijn haalt, kan je het leven gaan leven waarvoor je geboren bent. Dit is niet alleen een gaaf en hoopvol proces, het kan ook veel lol opleveren. Door eerlijker naar jezelf te kijken, verandert je energieveld. Daardoor ontvang je meer ondersteuning, geld en plezier. Je staat jezelf toe om de beste versie te worden.

Béatrice Boots
Béatrice Bootshttp://feemonline.nl/beatrice-boots/
Béatrice is intuïtief business coach. Zij werkt wereldwijd vanuit Australië, met vrouwen met ‘n flinke dosis ambitie. Vrouwen die balans en vrijheid zien als onderdeel van hun succes. En die de wereld, net als Béatrice een stuk mooier willen maken.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in