Blog van een van onze leden

Balans bestaat niet

Leestijd: < 1 minuut

Grappig die zoektocht naar balans. Iedereen lijkt ernaar op zoek. Wanneer je dan gaat vragen wat die balans dan inhoud, is het meestal: meer balans tussen werk en privé. Of meer balans tussen tijd voor mezelf en tijd voor mijn gezin. Of meer balans tussen inspanning en ontspanning. Wat nu als ik zeg dat balans eigenlijk onzin is….(?)

Ergens hebben we gezamenlijk afgesproken dat als we maar ‘balans’ hebben, dat dan alle problemen zijn opgelost. Vooral mensen met een burn-out verleden hebben zo’n ideaal beeld over hoe het er uit ziet als ze maar meer in balans zijn.

Uitdaging na een burn-out zit niet in meer in balans zijn, maar in meer bewust zijn. Bewust van wat ze voelen. Bewust van wat ze doen. Bewust van wat energie geeft of kost. En dat kan per dag, per week of per maand verschillen. In onderstaande video geef ik mijn visie op balans. Ik ben benieuwd… zeg jij dan ook ‘Balans bestaat niet’?

 

Bianca Meijsen
Bianca Meijsenhttps://feemonline.nl/bianca-meijsen/
Bianca Meijsen is oprichter en eigenaar van Expect a Miracle Training & Co met als missie om de beste versie van jezelf te zijn en je geld te verdienen met je eigen passie vanuit verbinding met jezelf. Werkzaam als Trainer, Coach en Auteur.

je krijgt wat je nodig hebt

Alle artikelen in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Je krijgt wat je nodig hebt'. Hier vind je de blogs van onze Verschilmakers en daar is dit blog ook een voorbeeld van. Geschreven op persoonlijke titel. De onderwerpen zijn heel divers: je krijgt wat je nodig hebt. Laat je verrassen.

Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende vrouwelijke ondernemers in Nederland die ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter.

Meer van deze Verschilmaker

Andere Verschilmakers

Reageren? leuk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in