Leestijd: 4 minuten

ZATERDAG 1 APRIL (GEEN GRAP)

Leer hoe jouw brein werkt. Met neurowetenschapper Ayca Szapora.

Veel mensen hebben her en der ooit wel eens wat opgepikt over de werking van ons brein. Dat we vooral door ons onbewuste aangestuurd worden bijvoorbeeld. Boekje lezen hier. YouTube video kijken daar.

Maar.

Hoe anders is het om een hele dag al je vragen te kunnen stellen? Met een groep van max 8 mensen krijg je persoonlijk les van neurowetenschapper Ayca Szapora.

Zie je hoe bijzonder dat is?

Je komt erachter hoe je toch de regie houdt, ondanks dat ons onbewuste zo’n grote rol speelt. Waarom doe je soms wél wat je eigenlijk niet wil doen en niet wat je eigenlijk wél wil doen? Die antwoorden krijg je zaterdag 1 april. Ook toegespitst op jouw situatie, want we zijn met een klein groepje.

KRIJG LES VAN AYCA SZAPORA
IN EEN KLEINE GROEP
MET VEEL PERSOONLIJKE AANDACHT

Zo werkt beïnvloeding in jouw brein

Diepgaande inzichten

Je krijgt diepgaande inzichten in je eigen gedrag: waarom doe je wat je doet. Via oefeningen die je tijdens de dag doet kom je achter antwoorden die specifiek voor jouw situatie gelden.

Gedragsverandering

Leer hoe gedragsverandering werkt. Hoe graag je rationeel ook wilt veranderen, je hersenen kunnen je (onbewust) behoorlijk tegenwerken. Hoe kun je hier anders mee om gaan?

Wetenschappelijk

Op interactieve en humoristische wijze belicht Ayca hoe verandering werkt in ons brein en hoe je dat brein een handje kunt helpen. Alles gebaseerd op haar wetenschappelijke kennis.

Voor wie is deze dag het meest geschikt?

Even een check zodat je zeker weet of deze dag wel of niet bij jou past:

  • Je bent benieuwd waarom je doet wat je doet en vindt het ook interessant om daarbij te kijken naar de kennis achter gedragsverandering.
  • Je houdt ervan dat methoden wetenschappelijk onderbouwd zijn, en staat ook open voor de niet-tastbare energetische wereld.
  • Je hebt veeleisend werk (in loondienst of als ondernemer) waardoor het belangrijk is dat je keuzes maakt die écht kloppen. Voor jezelf en de mensen om je heen.
  • Je bent benieuwd wat voor invloed je brein heeft op je Zijn en hoe je daar meer regie over kunt krijgen.
  • Je bent graag authentiek maar merkt dat je je in dagelijkse praktijk toch soms anders gedraagt dan je zou willen (achteraf denk je dan: waarom heb ik dat nou weer gezegd?!)

Info FEEM Academy met Ayca Szapora

Zaterdag 1 april | Vught | 10.00 – 16.00 | 222 euro, ex

De organisatie

De FEEM Academy is onderdeel van FEEM Magazine, een online magazine met artikelen over gedrag, bewustzijn en intuïtie.

Werk en leef op een manier die écht klopt voor jou: leid je echte leven. Daar staan we voor.

Soms is het nodig om iets te veranderen in je leven zodat het weer goed en kloppend is voor je. Bij FEEM vind je de inspiratie en motivatie om dat voor elkaar te krijgen.

Vroeger kon je nog wel eens ‘blijven doorgaan’, maar inmiddels weet je beter. Je hebt je #wakeupcall gehad en je leeft steeds meer vanuit je hart en durft te luisteren naar je onderbuikgevoel!

Dat klinkt heel simpel in theorie, maar iedereen die het in de praktijk brengt weet dat het uitdagend kan zijn. Onze artikelen en onze trainingsdagen helpen bij het blijven lopen van je eigen pad, zodat je weer leeft (en dus werkt) met voldoening, vrijheid, verbinding en veerkracht.

Dichtbij jezelf blijven is een continue ontdekkingstocht. FEEM is je reisgenoot én je mentor. De wereld verandert. Jij verandert. Ga met ons mee op ontdekkingsreis!

VERRASSEN

We gaan je verrassen met neurowetenschappelijke inzichten en hoe verbazingwekkend gedragsverandering kan zijn. Je gaat ook verrast worden door persoonlijke inzichten. Je ontdekt dingen over jezelf waar je tot nu toe nog niet bewust van was. Interessant!

VERDIEPEN

Je gaat je kennis over de werking van je brein verdiepen. Ayca is expert op dit gebied. Zij studeerde af op hoe creativiteit werkt in het brein, onbewuste cognitieve strategieën en hoe je de manier kunt veranderen waarop je brein problemen oplost en nieuwe ideeën vormt.

VERANDEREN

Veranderen op wilskracht kan (bijna) iedereen. Alleen zorgt dat ervoor dat je weer terugvalt in oud gedrag. Hoe werkt beïnvloeding in ons brein? Hoe kunnen we ons brein programmeren om nieuwe gewoontes aan te leren?

REVIEWS

De laatste sessie van Ayca bij FEEM leverde dit soort reacties op:

Heel fijn om de achtergrond te leren kennen van de hersenfrequenties én hoe flow op die manier werkt. Dank!

Marinde van Loo

De kracht zit in herhaling, je deelde info op een net weer andere manier waardoor eea nog beter blijft hangen! Heel erg bedankt!

Marly Huisinga

Echt leuk en erg waardevol deze inzichten en en direct praktisch inzetbaar. 👍

Annemarie Balk

PROGRAMMA

Locatie: trainingslocatie van FEEM Academy in Vught, Noord-Brabant. Het exacte adres ontvang je na bevestiging van je deelname.

9.30u Inloop
9.30u – 12.30u Deel 1
12.30u – 13.30u Pauze met verzorgde lunch
13.30u – 16.00u Deel 2

DE TRAINER & ORGANISATIE

Ayca Szapora

NEUROWETENSCHAPPER

Ayca Szapora is neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelf-realisatiecoach en bedrijfskundige met een Black Belt in Lean & Six Sigma. Ayca neemt je op energieke en humoristische wijze mee in de wondere werking van het brein en laat je de trucjes zien die je hersenen met je uithalen. Ze legt uit wat de meest effectieve manier is om te communiceren, hoe je verbinding kunt maken en hoe je gedrag van jezelf en anderen kunt veranderen.

Yvonne van Balkom

FOUNDER VAN FEEM | onderzoeker, hoofdredacteur FEEM Magazine

Yvonne was jarenlang mede-eigenaar was van een communicatiebureau. Inmiddels combineert ze haar journalistieke achtergrond met haar eindeloze interesse voor gedrag, bewustzijn en intuïtie. Vanuit deze interesse richtte ze FEEM Magazine op en interviewt ze veel experts op deze gebieden. Ayca Szapora is een van deze vaste partners. Tijdens de trainingsdag is Yvonne als facilitator aanwezig.

Anne Niemeijer

COMMUNITY LEADER VAN FEEM | NLP Master, Energetisch Coach

Anne werkt met energie. Ze pikt jouw energie makkelijk op en vertaalt dat naar een duidelijk plan. Alle antwoorden zitten al in je en zij haalt ze eruit zodat jij weer gaat voelen wat jouw pad is. Daarbij houdt ze vooral van praktische opdrachten om echt door te pakken. Tijdens deze dag is ze als facilitator aanwezig.

Info FEEM Academy met Ayca Szapora

Zaterdag 1 april | Vught | 10.00 – 16.00 | 222 euro, ex

LEER MEER OVER JE BREIN

Meer authentiek leven heeft meer te maken met je brein dan je nu misschien denkt. Leer in deze training hoe jij de regie kunt nemen. Je krijgt inzicht in de werking van ons onbewuste brein en concrete tools die jij direct in kunt zetten.

Wij hebben er zin in. Doe je mee?

Voel je een 'ja'?

Meer is niet nodig. Vertrouw op je innerlijke kompas. Je bent meer dan welkom om erbij te zijn.

nog 4 plaatsen

FEEM ACADEMY met Ayca Szapora

222 ex btw
excl. btw
  • Veel persoonlijke opdrachten om achter jouw eigen antwoorden te komen
  • Verandering voor de lange termijn
  • LIVE training op locatie
  • Niet goed geld terug garantie

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer de details in? Hieronder vind je nog wat meer uitleg.

Info FEEM Academy met Ayca Szapora

Zaterdag 1 april | Vught | 10.00 – 16.00 | 222 euro, ex