Authentiek Leiderschap na een burn-out

De podcast: Meer dan Mama, door Bianca Meijsen

Af en toe delen we een aflevering uit de 'Meer dan Mama'-podcast, wanneer wij denken dat deze ook interessant is voor niet-mama's. :) In de podcast worden namelijk zeer waardevolle thema's besproken rondom de burn-out. Wanneer je werkt op een manier die klopt voor jou, voorkom je dat je dat hoeft mee te maken. Vanuit de vraag 'Leef jij vanuit je hart?' bespreekt Bianca Meijsen met verschillende professionals alle niveaus van de burn-out; op mentaal, lichamelijk, emotioneel, relationeel, energetisch en spiritualiteit vlak. Bianca is Ontstress Coach, Transformatie Trainer en Auteur van het boek In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out. Met haar podcast wil Bianca bijdragen aan de bewustwording wat de impact is van burn-out nadat je officieel 'beter' bent verklaard en hoe je de sprankeling en het genieten weer terugkrijgt in je leven.

Leestijd: < 1 minuut

Van apotheker naar militair naar managing director. Sylvia Bruning was gewend om haar ‘mannetje’ te staan in haar carrière. Het was haar comfortzone, maar het klopte nooit echt. Ze had snel carrière gemaakt, maar was niet gelukkig. Ze paste zich aan en liet niet altijd zichzelf zien.

Luister naar haar inspirerende verhaal, soms lachwekkende opmerkingen en duidelijke no-nonsense uitspraken in deze Meer dan Mama Podcast; Hoe te herstellen van een burn-out en een terugval te voorkomen.

De thema’s die tijdens ons gesprek aan bod komen zijn onder meer:

  • zoektocht naar ‘wat klopt bij mij’
  • spiritualiteit in een ‘mannenwereld’
  • oordeel op eigen gebrek aan leiderschap

Luister naar deze podcast op alle bekende podcast platforms of via YouTube:

 

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?