Ik begeleid je om jezelf uniek en onderscheidend te presenteren op een manier die bij jou past zodat je je marktpositie claimt.

Astrid Mast is een enthousiaste imagestrateeg en businesscoach. Astrid is in januari 2021 uitgeroepen tot 1 van de 3 beste business coaches voor vrouwen. Haar missie is de zichtbaarheid van vrouwelijke ondernemers en professionals te vergroten, zodat ze de beste versie van zichzelf zijn.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Goed, beter, best. We gaan voor the best! Ik begeleid je om jezelf uniek en onderscheidend te presenteren op een manier die bij jou past zodat je je marktpositie claimt. Je voelt je prettig, draagt uit wie je bent en waar je voor staat en waar je naartoe wilt groeien. Je ontdekt hoe je je zichtbaarheid en impact vergroot en afrekent met je twijfels en het getob over wat trek je aan als je in beeld komt! En natuurlijk gaat het over de inhoud. Ik twijfel er niet aan dat je daar een kei in bent. Echter.. het gaat in eerste instantie om de buitenkant, je eigen presentatie. In een milliseconde heeft de ander een beeld van je gevormd. Kleding communiceert als eerste en altijd. Dus laat je kleding dan ook voor je werken.

Hier ben ik heel goed in:

In januari 2021 werd ik uitgeroepen tot 1 van de 3 beste businesscoaches voor vrouwen in Nederland. Waar ik goed in ben? In businesscoaching! Tijdens de eerste coachingssessie wordt jouw innerlijke vuurtje weer aangewakkerd én kom ik direct tot de kern. Dus waar wringt de schoen bij je en hoe ruim je die specifieke blokkades op zodat jij je vol zelfvertrouwen durft te positioneren met je bedrijf. Tijdens het coachingstraject begeleid ik je intensief met het verder uitbouwen van jouw bedrijf door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat daar jouw succes mee valt of staat.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik begeleid je met ‘het nieuwe ondernemen’. Een manier van ondernemen die ik zelf heb ontwikkeld. Dat betekent dat we jouw bedrijfsstrategieën moeiteloos verbinden met je intuïtie en zo je nieuwe leiderschap empoweren! Zodat je moeitelozer onderneemt en die klanten aantrekt die bij je passen en met liefde jouw prijzen betalen omdat ze jouw waarden zien.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Het is een levenskunst om te (blijven) vertrouwen op je intuitie. Als je daar trouw aan blijft zul je merken dat je steeds organischer groeit met je bedrijf. Je beweegt mee met wat zich aandient. En dan bedoel ik; wat je intuitie je ingeeft zodat je meer beslissingen neemt op het juiste moment omdat je je steeds bewuster wordt van je ingevingen. En natuurlijk laat je je ratio ook spreken maar op de 2de plaats. Zo houd je je intuïtie en ratio in balans en zul je steeds moeitelozer ondernemen. Daarnaast is zelfreflectie is de sleutel tot succes. Als je in de spiegel durft te kijken en regelmatig reflecteert op wat ging er goed, wat kan beter en wat was mijn aandeel hierin ben je al over de helft om weer verder te groeien.

Astrid Mast
Astrid Masthttp://feemonline.nl/astrid-mast/
Astrid Mast is een enthousiaste imagestrateeg en businesscoach. Astrid is in januari 2021 uitgeroepen tot 1 van de 3 beste business coaches voor vrouwen. Haar missie is de zichtbaarheid van vrouwelijke ondernemers en professionals te vergroten, zodat ze de beste versie van zichzelf zijn.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in