Ik geloof niet in ‘one size fits all’.

Anouk is online marketeer. Gaat AAN van een goed Amerikaans online marketing event, maar UIT van marketing vanuit pijn en overschreeuwen. Balans tussen die twee is haar uitdaging. En die gaat ze graag aan met intrinsiek gemotiveerde ondernemers.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je volgt webinar na webinar, leest marketingboeken en luistert podcasts. Maar wanneer je over wilt gaan tot actie komt er niks. Je weet niet hoe en waar je moet beginnen. Hoe ontwerp je nou een duidelijk online marketing fundament voor je business? En dan graag eentje die je ideale klant aantrekt. Jouw eigen ideale klant die staat te trappelen om met jou te werken. Ik help je graag met een 1-op-1 Strategie Sessie, waarin we een compleet en unieke online marketingstrategie ontwerpen. Gebaseerd op jou, jouw ideale klant, je dienst en jouw boodschap. Ik geloof niet in ‘one size fits all’. Ik ben juist nieuwsgierig naar wat jou drijft als ondernemer. Wat is jouw verhaal?

Hier ben ik heel goed in:

Mijn passie is online marketing. Ik volg de trends vanuit Amerikaanse goeroes op de voet. Waar veel ondernemers denken dat ze deze trends 1-op-1 kunnen kopiëren naar hun eigen business, zie ik daar juist de uitdaging. Tijdens mijn trajecten kijk ik allereerst naar de ondernemer. Wie ben jij? En waar ga jij van aan? Wat is je ideale klant? Waar word jij heel blij van in je marketing? En wat past helemaal niet bij jouw persoonlijkheid? Iedereen is anders. En je marketingstrategie kopiëren van je business coach, omdat dat nu eenmaal werkt voor haar, betekent niet dat dat ook voor jou werkt. Ik kijk met je mee en ontwerp een ijzersterke strategie en klantreis zodat jij vanuit jouw eigen kracht relevant kunt zijn voor jouw ideale klant. Ik weet als geen ander hoe veel tijd het kost om online een strategie te implementeren en vol te houden, dan kun je er maar beter een feestje van maken toch?

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Naast mijn vak als marketeer volg ik op dit moment een opleiding tot Holistisch Therapeut. Een opleiding waarbij bewustwording, onvoorwaardelijke zelfliefde, rust en vertrouwen en het inzetten van hooggevoeligheid en intuïtie als kracht, centraal staan. Het leert me om mezelf verder te ontwikkelen vanuit mijn eigen kern. Ik ben ervan overtuigd dat je alleen vanuit deze eigen kern, als ondernemer je klanten echt verder kunt helpen. De komende tijd ga ik ontdekken op welke wijze ik mijn opleiding kan laten samen komen met mijn dagelijkse werkzaamheden als ondernemer. Voor nu geeft het mij de juiste vervolgstap in mijn persoonlijke ontwikkeling en balans als individu.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Ondernemen vanuit je essentie! Dat is wat ik geloof voor mijn eigen bedrijf en voor mijn klanten. Ik zie te vaak om me heen dat ondernemers een marketing aanpak omarmen die niet overeenkomt met hun unieke karakter en haar bedrijf. Na een tijdje, als de beloofde gouden bergen uitblijven, stappen ze weer over naar de volgende goeroe en aanpak. Ook ik ben daar in het verleden voor gezwicht en heb mijn lessen geleerd. Ik geloof dat juist in (online) marketing deze essentie de basis is voor authenticiteit, consistentie en uiteindelijk resultaat. Bij FEEM wil ik inspireren en geïnspireerd worden om vanuit onze eigen essentie en persoonlijke groei ons ondernemerschap in te vullen en uit te dragen.

 

Anouk van der Linden
Anouk van der Lindenhttp://feemonline.nl/anouk-van-der-linden/
Anouk is online marketeer. Gaat AAN van een goed Amerikaans online marketing event, maar UIT van marketing vanuit pijn en overschreeuwen. Balans tussen die twee is haar uitdaging. En die gaat ze graag aan met intrinsiek gemotiveerde ondernemers.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in