Gelukkig werken, daar gaat het om, gelukkig zijn. Wanneer je dat bereikt (h)erken je je ambitie, wat die ook is.

Annechien is Bedrijfskundig Levenscoach en begeleidt ondernemers en leidinggevenden in de breedte van bedrijfskundige, ondernemers- en levensvraagstukken in haar bedrijf Essentieel Ondernemen.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Essentieel Ondernemen is werken en ondernemen vanuit je unieke en intrinsieke motivatie, je eigenheid en bezieling. Het is geen manier of kunstje. Het is een weg, waarbij je vanuit je essentie groeit en de beweging van het leven in je werk soepel gaat volgen. Ieders essentie is sprekend, passievol en eigen. Met mijn begeleiding vind je de ideale combinatie van jouw passie en talenten en zet deze in voor een succesvolle organisatie. Onderneem vanuit die essentie en er ontwaakt een nieuwe wereld vol mogelijkheden! Gelukkig werken, daar gaat het om, gelukkig zijn. Wanneer je dat bereikt (h)erken je je ambitie, wat die ook is. Je passie en je ambitie passen feilloos bij je, dat is bezieling. Dan bereiken we wat mijn missie is: intens gelukkig leven, maatschappelijke inbreng, in de diversiteit van de wereld!

Hier ben ik heel goed in:

De optimale verbinding en balans tussen hoofd, hart en intuïtie. Hiermee help ik je op meest essentiële manier, door kennis en inzicht te combineren. Dit levert snel inzichten en antwoorden op. Verbinding met mensen geeft mij energie, die ik ook graag teruggeef. Mijn kernwoorden zijn vrijheid, vertrouwen, (com)passie, bezieling, ambitie, impact, ontwikkeling en zelf. Ik daag je uit en neem je mee, zodat je jou eigenheid mag ontdekken en tot haar recht laten komen in jouw ondernemerschap en werk. Ik help je je grootste angst of verdriet onder ogen te zien en los te laten, zodat de weg vrij is voor jouw persoonlijke succes.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Naast ondernemer en coach/adviseur ben ik ook toezichthouder/commissaris. Dit vul ik op geheel eigen wijze in. Toezicht nieuwe stijl is de term die hier voor mij bij past. Ik begeleid ondernemers en leiders op het bedrijfskundige/ondernemersvlak en op persoonlijke ontwikkeling. Met individuele coaching, trainingen, workshops, blogs en (e-)boeken en lezingen. Ondernemen vanuit sociale verantwoordelijkheid, authenticiteit en passie.
Op mijn eigen en onverwachte wijze, doorspekt met respect en integriteit, begeleid ik mensen, die worstelen met een gevoel van leegte, onduidelijkheid of frustratie, naar succesvol, betekenisvol ondernemen, leidinggeven en werken waarmee ieder voor zich een leven vol betekenis creëert.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Ondernemen vanuit unieke en intrinsieke motivatie, eigenheid en bezieling is een weg, waarbij je vanuit je essentie groeit en de beweging van het leven soepel volgt. Ieders essentie is sprekend, passievol en eigen. Vind de ideale combinatie van jouw passie en talenten en zet deze in voor een succesvolle organisatie, er ontwaakt een nieuwe wereld vol mogelijkheden! Gelukkig werken en zijn, daar gaat het om. Wanneer je dat bereikt (h)erken je je ambitie. Je passie en ambitie passen feilloos bij je, dat is bezieling. Dan bereik je wat mijn missie is: intens gelukkig leven, maatschappelijke inbreng, in de diversiteit van de wereld! Ondernemen vanuit sociale verantwoordelijkheid, authenticiteit en passie.

Annechien Broekmeijer
Annechien Broekmeijerhttp://feemonline.nl/author/annechienbroekmeijer/
Annechien is Bedrijfskundig Levenscoach en begeleidt ondernemers en leidinggevenden in de breedte van bedrijfskundige, ondernemers- en levensvraagstukken in haar bedrijf Essentieel Ondernemen.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

4 REACTIES

 1. Ik ken Annechien als oprecht, sensitief, daadkrachtig en analytisch.
  Hierdoor werkt ze snel en goed aan persoonlijke doelen of bedrijfsmatige doelen van klanten.
  Zelf ken ik haar vanuit de coaching envanuit integral eyemovement therapy (iemt).
  Ook daar is ze met volle aanwezigheid effectief en doelgericht. Ook schroomt ze niet om nieuwe issues die ze op de weg naar verandering tegen komt in te zetten in het proces.
  Deze slimme dame combineert gevoel met verstand, een gouden combinatie.

 2. Annechien is doortastend en doet wat ze belooft. Ik heb Annechien leren kennen als een persoon die open staat voor een andere mening ook al wijkt die af van wat zij vindt. Ook is ze professioneel genoeg om kritisch haar eigen functioneren te beoordelen. Een vakvrouw in hart en nieren die zowel kracht uitstraalt als haar “warme kant” laat zien. Annechien zet anderen aan het verschil te maken, ze heeft goede ideeën en verdiept zich van te voren goed in haar doelgroep of degene waarvoor ze werkt. Haar bijdrage aan een artikel in vakblad Kleur&Stijl was zeer waardevol.

 3. Ik heb Annechien in eerste instantie op een andere (niet zakelijke) manier leren kennen.
  Na een aantal fijne gesprekken ben ik bij haar in behandeling gegaan in eerste instantie voor mijn prive situatie en heb een periode iemt coaching van haar gehad.
  Tijdens deze coaching gevraagd of ze mij ook op zakelijk vlak kon helpen bij het opstarten van een nieuw bedrijf.
  Samen hebben we gedaan wat nodig was en in oktober ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, tot nu toe naar volle tevredenheid.
  Mijn ervaring bij Annechien: ze is een hele slimme vrouw die heel goed weet wat ze doet en welke wegen te bewandelen. Ze is krachtig, pittig maar ook warm, menselijk en meelevend.
  Ik ben heel blij dat ik Annechien heb leren kennen en dat ze mij zo goed heeft geholpen.

 4. Annechien heb ik leren kennen als een ondernemende persoonlijkheid die gaat voor de (intermenselijke) relatie. Vanuit vertrouwen en evenwaardigheid gaat ze het contact met je aan, en weet ze te inspireren op hoe je kunt groeien. Zowel in je zakelijke als persoonlijke leven.
  Als toezichthouder en docent bij De Erkende Toezichthouder weet ze verschil te maken door toezichthouders en commissarissen mee te nemen in de transitie naar nieuw toezicht. Onmisbaar in tijden waarin zowel organisatiestrategie als menselijk gedrag zich voortdurend moeten aanpassen. Met Annechien haal je een professionele veranderaar in huis, die anticipeert op en ruimte geeft aan wat de ander of de organisatie nodig heeft. Ik kan haar van harte aanbevelen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in