Ben jij er klaar voor om meer aan je sales te gaan doen op een makkelijke en heel effectieve manier?

Anne is salestrainer en gelooft in sales vanuit verbinding. Met haar 20 jaar saleservaring helpt zij jou met het vieze woord sales. Met haar traject “de Vliegende Start” en haar maandelijkse Sales en netwerkevents inspireert ze ondernemers om dichtbij zichzelf te blijven.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Sales gaat om verbinding, het is niet alleen een format of trucjes leren. Het gaat om de juiste mindset aannemen. Ik geloof dat iedereen sales kan leren zolang je dicht bij jezelf blijft. Exact dat kan ik jou leren, zonder de rol van gladde verkoper te spelen. Zo organiseer ik maandelijks een sales- en netwerkevent waarin jij voelt hoe fijn het is jezelf te zijn. Geen pitch nodig! En in mijn “Vliegende Start” traject leer je onder andere hoe je regelmatig je aanbod doet zonder dat je opdringerig of verkoperig bent.

Hier ben ik heel goed in:

Ik prik zo door alle bullshit heen en zie waar jouw blokkades zitten. Daardoor kunnen we snel de kern van het (sales) probleem aanpakken. Met mijn ruim 20 jaar sales ervaring in grote en kleine bedrijven weet ik moeiteloos waar de kansen liggen en waar jij met je bedrijf flink kan groeien. Ik ben sterk in (sales) communicatie offline en online. Daarnaast heb ik brede kennis over hoe ons brein werkt en hoe je dit op een positieve manier kan gebruiken in je (sales) communicatie om de ander verder te helpen.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben hoog sensitief (HSP) en werk voornamelijk met HSP ondernemers. Mijn klanten komen bij mij vanwege mijn hoge energie en enthousiasme. Met mij werken is echt doorpakken, geen excuses meer. Verder werk je veel aan jezelf. Tenslotte ben jij je bedrijf. Dus ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, spiritualiteit en energie komen veel aan bod. Ben jij er klaar voor om meer aan je sales te gaan doen op een makkelijke en heel effectieve manier? Check dan snel mijn website.

Dit is waarom ik zo goed bij FEEM pas:

Ondernemen is jezelf durven aankijken en eerlijk zijn tegen jezelf. Keuzes maken! Want ondernemen is het meest succesvol als je dichtbij jezelf blijft en niet de rol van ondernemer gaat spelen. Ja, dat is lastig dus als ondernemer moet je regelmatig stilstaan bij je gevoel van wat je wel en niet wil. Onderzoeken wie je echt bent. Je zal zien dat als je echt jezelf bent je de meeste mensen om je heen zal inspireren. Niet doen wat iedereen doet, maar wat bij jou past. Ben jij al klaar om te werken vanuit je eigen gevoel?

Anne Niemeijer
Anne Niemeijerhttp://feemonline.nl/anne-niemeijer/
Anne is Spiritueel Business mentor en gelooft in sales vanuit verbinding. Met haar 21 jaar saleservaring helpt zij jou met het vieze woord sales. Met haar traject “de Verdieping” inspireert ze ondernemers om dichtbij zichzelf te blijven zodat ze de grootse versie van zichzelf toelaten.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in