Ik wil dat jij je eigen verhaal vol zelfvertrouwen kan vertellen. Dat jij jezelf kan zijn.

Anne-Loes zorgt er voor dat jij een visuele identiteit én website krijgt zodat jij je steentje kan bijdragen aan de maatschappij. Van een logo, tot gifjes, illustraties en websites. Met haar ontwerpen zorgt ze er voor dat jij niet alleen jezelf kunt zijn maar ook jezelf kunt laten zien.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Jij weet dondersgoed wat je wil: van de wereld een mooiere plek maken. Het is tijd om het aan iedereen te laten zien, maar hoe ga je dat doen? Of nog beter, waar ga je het lef vandaan halen om het te doen? Ik wil dat jij je eigen verhaal vol zelfvertrouwen kan vertellen. Dat jij jezelf kan zijn. En wie jij bent, vertaal ik naar een visuele identiteit. Samen zetten we jouw verhaal (jouw merkidentiteit) op papier en gaan we alle stappen door zodat jij daarna maar één ding hoeft te doen: het uitoefenen van je passie en jouw verhaal met idioot veel zelfvertrouwen vertellen.

Hier ben ik heel goed in:

Het uitwerken van jouw verhaal naar een merkidentiteit, visuele identiteit en website is waar ik shine. Ik ontwerp het hele plaatje: een complete huisstijl, inclusief logo, kleurenpalet (mijn favoriet!), typografie en alles wat er verder bij komt kijken. Daarna zorg ik er ook nog voor dat jouw verhaal zichtbaar wordt op een WordPress website. Ik sta voor authenticiteit door jezelf kwetsbaar op te stellen met (zelf)vertrouwen en plezier in wat je doet. Samen met jou doe ik er alles aan zodat jij jezelf kunt zijn en zodat jij met je onderneming nog meer voor de maatschappij kan betekenen.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ga je met mij in gesprek dan hoor je al snel dat ik uit het onmeunig mooie Twente kom. Hier woon ik samen met mijn vriend en onze twee katten. Katten zijn echt mijn favoriet, maar het zal mij niks verbazen als ik later ook honden, geitjes of alpaca’s heb. Als ik niet aan het werk ben is de kans groot dat ik aan het lezen ben of in de keuken sta om iets lekkers te maken. Key Lime Pie is mijn favoriet! Mijn huis staat vol planten, gekke accesoires zoals roze ananaspotten en LEGO. Had ik trouwens al gezegd dat roze mijn lievelingskleur is?

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Als ik mensen van vroeger spreek dan geloven ze vaak niet dat ik een eigen onderneming heb en mezelf ook nog eens zo in de schijnwerpers zet. Want zo ben ik nooit geweest. Toen ik jong was durfde ik mezelf niet te laten zien en durfde ik ooit niet voor mezelf te kiezen. Toen ik 23 was besloot ik voor mezelf te kiezen. Ik wil dat elke vrouw die transformatie door gaat. Door voor jezelf te kiezen. Uit je comfort zone gaan, zodat je nog dichter bij jezelf te komen. Dat meisje van vroeger ben ik niet kwijt, maar ik heb haar nog sterker gemaakt. Ik leef nu naar mijn Waarom, mijn purpose. Samen, als FEEM, staan we sterker.

Anne-Loes Huizing
Anne-Loes Huizinghttp://feemonline.nl/anne-loes-huizing
Anne-Loes zorgt er voor dat jij een visuele identiteit én website krijgt, zodat jij je steentje kan bijdragen aan de maatschappij. Van een logo tot gifjes, illustraties en websites. Met haar ontwerpen zorgt ze er voor dat jij niet alleen jezelf kunt zijn maar ook jezelf kunt laten zien.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in