“Als je iets zo simpel kunt uitleggen, vind ik dat enorm inspirerend.”

JUST TAlk

Deze rubriek 'Just TALK' is om meerdere redenen van belang. Op het podium bij TEDx staan vaak de beste sprekers. Leer van hen! Kijk hoe ze dat doen! En daarna: doe het zelf! Niet perse op dat podium, maar ga staan voor waar je in gelooft. Spreek je uit. Laat van je horen. Maak jezelf zichtbaar. Daarnaast zijn het vaak hele inspirerende verhalen en waardevolle lessen. We laten elke keer een van onze lezers aan het woord. Zij deelt met jou haar meest favoriete TEDxtalk. Watch en be inspired. 

Leestijd: < 1 minuut

DE TEDxTALK VAN DEZE WEEK:

– TEDxtalk van Amy Adkins. Dit keer een net wat andere talk: een animatie.
– Amy Adkins schrijft en maakt informatieve en leerzame TEDxED-video’s.
– Ingestuurd door Danielle Griesheimer, eigenaresse van Praktijk Gezond en Welzijn.

 

Waarom vind je deze TEDtalk zo inspirerend?

“Er worden simpele maar goedwerkende tips gegeven om je zelfvertrouwen te vergroten. Ik vind het enorm inspirerend wanneer iemand dat op een eenvoudige manier kan uitleggen.”

 

Wat haal jij eruit?

“Dagelijks zie ik in mijn praktijk vrouwen zonder gevoel van eigenwaarde, vrouwen die het gevoel hebben dat ze niet goed genoeg zijn. Ik weet uit eigen ervaring en door mijn cliënten dat het écht heel simpel kan zijn om je zelfvertrouwen te vergroten. Vaak zijn het belemmerende gedachtes die ons nog tegenhouden…”

 

DE TALK

3 tips to boost your confidence

Deze TEDxtalk geeft simpelweg drie handige en goedwerkende tips om je zelfvertrouwen een flinke boost te geven. Met rustige stem en bijbehorende animaties legt Amy Adkins uit wat zelfvertrouwen is, waar het vandaan komt en last but not least: hoe je een stuk zelfverzekerder kan worden.

Wil je ook jouw favoriete tedtalk insturen?

We vinden het erg leuk als je ook jouw favoriete TEDtalk wilt insturen. Door welk TEDxTalk raak jij elke keer weer geïnspireerd? Stuur 'm op naar redactie@feemonline.nl

Ook boeiend

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van FEEM dagelijks in je mail?