Leestijd: < 1 minuut

Ja! Je bent aangemeld!

 

Het is gelukt. Je bent aangemeld. Wij gaan nu heel hard aan de slag om zoveel mogelijk magazines te verkopen. Gaaf voor ons én gaaf voor jullie. 🙂 Help je mee? 

Dit bijzondere project kan alleen doorgaan als we voldoende geld ophalen met de verkoop van ons magazine. Samen gaan we ervoor om 10.000 magazines te verkopen. 

Jij kunt helpen door
1. Zelf een magazine te bestellen 
2. De mensen in jouw netwerk op de hoogte te brengen van dit project. (zie voorbeelden hieronder)

Alle beetjes helpen!

Heb je het magazine al besteld?

FEEM Magazine

19,95 incl. verzendkosten
Je bestelt dit magazine in de pre-order. Dit is tevens de crowdfunding voor het FEEM Passie&Talent Project, aangezien een deel van de opbrengst naar dit bijzondere project gaat.
  • Verwachte levertijd april 2022.
  • Met jouw support kunnen we dit magazine gaan creëren en het FEEM Passie&Talent Project mogelijk maken.
  • Thema: verlangen
  • Waardevol voor iedereen die zijn of haar hart en eigen pad wil volgen en daarbij voor spannende uitdagingen komt te staan.
  • Magazine met een boekgevoel, oftewel een boek in magazinestijl. Niet zoals het hoort dus exact wat bij onze lezers past. Laat je erdoor verrassen en inspireren!

Breng anderen op de hoogte!

Laat jouw netwerk weten dat je bijdraagt aan dit bijzondere project! Hieronder vind je een paar afbeeldingen die je kunt gebruiken voor je eigen social media. Klik op de afbeelding. Druk op je rechter muisknop en klik op ‘opslaan als’.

Enne… tag ons gerust, dan delen wij jouw bericht ook weer op onze kanalen. Je vindt ons via @feemonline