Leestijd: 3 minuten

Ja! Meld je hier aan voor het Passie&Talent Project.

 

Jij wil dus een verschil maken met je passies en talenten? Voor jezelf én anderen? Super! En je kunt daar wel wat support bij gebruiken? Dan kun je je gratis aanmelden. Word je geslecteerd? Dan ontvang je van maximaal 3.000 euro om te besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling of bedrijfsgroei. Van innerlijke groei naar bedrijfsgroei. Daar geloven wij in.

Voldoe je hier aan?

  • Je wil je passies en talenten inzetten als professional. (Dit is niet voor hobby's of vrijwilligerswerk.)
  • Je wil je passies en talenten inzetten om een verschil te maken. Voor jezelf én anderen.
  • Je bent ouder dan 18 jaar.

Ook belangrijk om te weten

  • Na aanmelding zit je nergens aan vast. Geen kleine lettertjes.
  • Aanmelden is geen garantie dat je ook daadwerkelijk geselecteerd wordt.
  • Aanmelden kan tot uiterlijk 22-2-2022.
  • Word je geselecteerd? Dan krijg je beschikking tot een lijst van mensen waar je uit kunt kiezen. Dit zijn allemaal vrouwelijke ondernemers* die jou verder kunnen helpen bij je persoonlijke groei en/of bedrijfsgroei.
  • Jij kiest. Zij helpen. FEEM betaalt. Tot een budget van maximaal 3.000 euro.
  • LET OP: dit is een startend initiatief. Op dit moment zijn we budget aan het ophalen via de verkoop van ons magazine. Zodra we de eerste 3.000 euro winst hebben, kunnen we van start.
  • Het is 100% gratis. Al wordt het uiteraard wel gewaardeerd dat je het magazine koopt, zodat we dit project mogelijk kunnen maken. Alle beetjes helpen.

*Dit zijn de leden van onze FEEM Community. Stuk voor stuk professionals op hun vakgebied. Meer dan genoeg keuze! 🙂 Wil je hier ook onderdeel van uitmaken en helpen met het FEEM Passie&Talent Project? Hier vind je meer informatie daarover. 

Meld je hier aan

Na aanmelding ontvang je van ons een formulier. Hiermee inventariseren we wie je bent en wat je nodig hebt. Dit formulier hebben we uiterlijk 22-2-2022 van je nodig. Je ontvangt dit formulier ook in je mail. (Check hiervoor ook even je spam!)

We sturen je zo nu en dan inspiratiemails.

Ik neem kennis van de algemene voorwaarden en door het formulier te verzenden ga ik daarmee akkoord

Misschien denk je nu dit

Ik wil mijn hand niet ophouden...

Dat zien wij anders. Jij bent namelijk niet de enige die hiermee geholpen wordt. Degene die jij selecteert om jou te helpen, is daar ook blij mee. zij krijgt namelijk betaalt voor die mooie opdracht. Alleen niet via jou, maar via FEEM.

Ontvangen = geven. En geven = ontvangen. 

Het is exact hetzelfde. Het gaat alleen niet altijd rechtstreeks. Soms zie je die lijntjes niet, maar ze zijn er wel. 

Waarom moet ik perse kiezen uit de leden van de FEEM Community?

Die vraag snappen we helemaal. We hebben veel opties overwogen en het van alle kanten bekeken. Hoe kunnen we dit het beste inrichten? Uiteindelijk voelt dit het meest kloppend voor ons. Zo weten we zeker dat de mensen die geselecteerd worden voor het Passie&Talent Project worden geholpen door professionals die onze kernwaarden naleven. Dat vinden we belangrijk. Daarnaast kennen we de vrouwen uit onze community. We weten wie waar goed in is. Zo kunnen we de beste match maken en iedereen dus zo goed mogelijk helpen. 

Waarom zijn het alleen vrouwelijke ondernemers waar ik dan dus uit kan kiezen?

Heel begrijpelijk dat je dat wil weten. Wist je dat in 2020 meer dan de helft (50,3%) van de vrouwelijke ondernemers onder het wettelijke netto minimumloon verdiende? (bron: CBS) Laat dat even op je inwerken.

Dus. Waarom we graag vrouwelijke ondernemers ondersteunen, hoeven we denk ik niet verder toe te lichten? Lijkt ons meer dan duidelijk. Er is hier nog een grote slag te slaan. Totdat vrouwen niet langer worden tegengehouden door beperkende overtuigingen van anderen en zichzelf, blijven wij ons voor hen inzetten. En dat we dus VOOR vrouwen zijn, wil niet zeggen dat we TEGEN mannen zijn. Even voor de duidelijkheid.

ps. Bij mannelijke ondernemers ligt dit percentage op 33,2%.

Uit wat voor professionals kan ik kiezen?

Dat is heel divers: marketeers, mediators, advocaten, logo- en huisstijlontwerpers, (business/team/loopbaan)coaches en professionals die alles weten van gezondheid, financiën, pitchen op een podium, intuïtie, je purpose vinden, duurzaam ondernemen, structuur, innerlijk leiderschap, energie.

We hebben voldoende professionals in huis die jou verder kunnen helpen bij jouw persoonlijke- en bedrijfsgroei.

Alle leden zijn vrouwelijke ondernemers die persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei belangrijk vinden. 

Elk lid staat zo oordeelloos en authentiek mogelijk in het leven. En dat zie je ook terug in hun bedrijfsvoering. Die is echt, eerlijk en oprecht. Geen gekke marketingtrucjes. Dat hebben ze niet nodig om te doen waar we goed in zijn. 

Een paar voorbeelden

Je zit niet helemaal goed op je plek op je huidige werk en bent benieuwd wat er nog meer in je zit. Meld je bijvoorbeeld aan voor een traject om je 'purpose' te ontdekken. Of we brengen je met iemand in contact die samen met jou gaat ontdekken wat je passies en je talenten eigenlijk zijn. Jij kiest. Onze leden helpen. FEEM betaalt.

Misschien ben je al heel lang goed bezig, maar lukt het steeds niet om die volgende stap te zetten. Die stap die écht het verschil gaat maken. Wij brengen je graag in contact met bijvoorbeeld een goede businesscoach. Jij kiest. Onze leden helpen. FEEM betaalt.

Je hebt een fantastisch product of dienst ontwikkeld waar je echt een verschil mee gaat maken. Maar... nu nog de markt op. Werken aan je zichtbaarheid. Alleen daar heb je net even geen budget meer voor. Bijvoorbeeld om iemand in te huren voor het maken van een kick-ass pitch zodat je de bühne op kunt of een goede huisstijl. Jij kiest. Onze leden helpen. FEEM betaalt.

Jij wil nu écht je hart volgen en hebt een gave training op het oog om die stap te zetten naar omscholing of verdieping? Dat kan ook! Natuurlijk is het belangrijk dat de aanbieder van die training aangesloten is bij FEEM. Dat kan vast geregeld worden! Jij kiest. Onze leden helpen. FEEM betaalt.