Leestijd: 5 minuten

Yes! Leuk dat je meer wilt weten over de FEEM Community.

Zodra iemand zich aanmeldt voor het FEEM Passie&Talent Project geven we hem of haar een overzicht van alle vrouwelijke professionals die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Het snuffelen kan dan alvast beginnen. Diegenen die daadwerkelijk 3.000 euro mogen besteden, maken uit deze lijst uiteindelijk hun keuze. Wil jij hen ook kunnen helpen? Top!

Misschien denk je nu dit?

"Ik word er heel enthousiast van, maar ik weet niet of ik behoefte heb om me bij een community aan te sluiten. Ik wil eigenlijk gewoon helpen bij dat Passie&Talent Project."

Die vraag snappen we helemaal. We hebben veel opties overwogen en het van alle kanten bekeken. Hoe kunnen we dit het beste inrichten? Uiteindelijk voelt dit het meest kloppend voor ons. Zo weten we zeker dat de mensen die geselecteerd worden voor het Passie&Talent Project worden geholpen door professionals die onze kernwaarden naleven. Dat vinden we belangrijk. Daarnaast kennen we de vrouwen uit onze community. We weten wie waar goed in is. Zo kunnen we de beste match maken en iedereen dus zo goed mogelijk helpen. 

Overigens betekent de community niet dat we vanalles van je verwachten. De een is heel actief, de ander haakt af en toe aan wanneer er een waardevolle meeting is. Alles is oké. Wij zijn er gewoon. Je maakt er gebruik van op de manier die bij jou past. 

"Wat voor professionals zijn er aangesloten?"

Dat is heel divers: marketeers, mediators, advocaten, logo-ontwerpers, coaches, professionals die alles weten van gezondheid, financiën, pitchen op een podium, intuïtie, je purpose vinden, duurzaam ondernemen, structuur, innerlijk leiderschap, energie. Het is heel divers. Degene die geslecteerd worden voor het FEEM Passie&Talent Project mogen van alles gebruik maken.

Alle leden zijn vrouwelijke ondernemers – eenpitters en vrouwen met een klein bedrijf tot middelgroot bedrijf – die persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei belangrijk vinden. We ondernemen vanuit ons hart (hebben een missie!) en zijn samen op ontdekkingsreis hoe we dat het beste kunnen vormgeven in de praktijk. 

We zijn actief bezig met onze persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. De een als professional, de ander puur voor haarzelf. 

We staan zo oordeelloos en authentiek mogelijk in het leven. En dat zie je ook terug in onze bedrijfsvoering. Die is echt, eerlijk en oprecht. Geen gekke marketingtrucjes, maar gewoon vanuit onze eigen eigenheid trekken we de juiste mensen aan. 

Het gaat er dus niet eens om dat je wekelijks meedoet met de meetings die we organiseren. Met jouw lidmaatschap geef je een boodschap af. De boodschap dat je een professional bent die op deze manier in het leven staat. Dat zegt heel veel. 

"Waarom is de FEEM Community alleen voor vrouwen?"

Ook al zo’n goede vraag. Heel begrijpelijk dat je dat wil weten. Wist je dat in 2020 meer dan de helft (50,3%) van de vrouwelijke ondernemers onder het wettelijke netto minimumloon verdiende? (bron: CBS) Laat dat even op je inwerken.

Dus. Waarom we graag vrouwelijke ondernemers ondersteunen, hoeven we denk ik niet verder toe te lichten? Lijkt ons meer dan duidelijk. Er is hier nog een grote slag te slaan. Totdat vrouwen niet langer worden tegengehouden door beperkende overtuigingen van anderen en zichzelf, blijven wij ons voor hen inzetten. En dat we dus VOOR vrouwen zijn, wil niet zeggen dat we TEGEN mannen zijn. Even voor de duidelijkheid.

ps. Bij mannelijke ondernemers ligt dit percentage op 33,2%.

"Yes, wat gaaf dat het veel meer is dan alleen een magazine en het project. Ik vind het juist fijn om me te omringen met gelijkgestemden op het moment dat ik daar behoefte aan heb. Waar vind ik meer info?"

Nice! Meld je hieronder even aan, dan sturen we alles op. Vrijblijvend.

Aanmelden

Je hoeft je alleen maar even aan te melden en dan ontvang je meteen de uitleg over de FEEM Community. Leuk dat je meer wilt weten! Je zit dan uiteraard nog nergens aan vast.

We sturen je zo nu en dan een mail met inspiratie.

FEEM Community is:

  • Free Publicity (via onze magazines)
  • Gelijkgestemden (in onze community)
  • Rolmodellen (in onze community)
  • Social Impact (via het FEEM Passie&Talent Project)

“Voordat ik FEEM Magazine & FEEM Community op 8 maart 2021 lanceerde, is daar een mooie reis aan vooraf gegaan. Ik heb altijd mijn hart gevolgd. Ik ben fotograaf geweest (dat mondde uit in een bedrijf met 5 mede-fotografen), ik heb events georganiseerd in de trouwbranche, ik heb mijn eigen videoproductiebedrijf opgezet wat later is uitgegroeid tot een heel mooi videocommunicatiebureau. Alle ups en downs heb ik doorleefd. Wat een reis! FEEM is mijn vijfde bedrijf.

Ik heb altijd gedaan wat ik leuk vond, maar vanaf 2018 voelde ik dat het tijd was voor de volgende stap. Mijn hart fluisterde weer naar me. In 2019 verkocht ik mijn aandeel in het videocommunicatiebureau aan mijn compagnon en vanuit een diep vertrouwen startte ik opnieuw. Alles was mogelijk. Ik wist niet wat ik zou gaan doen. Het enige wat ik had was een heel sterk innerlijk kompas: ik wilde een verschil maken. Niet alleen maar doen wat ik leuk vind om te doen, maar iets betekenen voor een ander. 

Het werd een reis met veel lessen in acceptatie en overgave. (Lees: het was soms enorm frustrerend) Het duurde bijna twee jaar voordat alles in elkaar klikte en het idee voor FEEM ontstond. Alles klopt. 

Nu werk ik met een heel bevlogen team en de leden van de FEEM Community aan dit bijzondere platform. Allemaal vrouwen die de moed hebben om naar hun hart te luisteren en ervoor te gaan. Hoe spannend dat soms ook is. Via onze magazines geven we onze kennis en ervaring weer door aan anderen. FEEM voelt niet als MIJN bedrijf. FEEM is een organisatie van ons allemaal. Samen zijn we FEEM. Ik durf voluit te zeggen; hiermee maken we een verschil! Voor onszelf én anderen.

Via innerlijke groei naar bedrijfsgroei, daar geloven we in. FEEM herinnert je aan al het moois wat in je diepste kern zit en stimuleert je om dat te uiten. Het blijft een ontdekkingstocht hoe we dicht bij onszelf blijven. Hoe fijn is het om dat pad samen te lopen. FEEM is je mentor én je reisgenoot. We rise by inspiring each other!

Yvonne van Balkom

De leden

Wat vinden zij?

Een paar leden praten je in een paar minuten even bij. 

Je hoeft je alleen maar even aan te melden en dan ontvang je meteen alle info over de FEEM Community. Leuk dat je meer wilt weten!

We sturen je zo nu en dan een mail met inspiratie.

Alvast wat extra uitleg