Leestijd: 7 minuten

Ondernemen vanuit intuïtie, energie en bewustzijn, met impact én resultaat? Het bestaat!

Je bent niet de enige die op deze manier werkt! Je doet het zelf, maar hoeft het niet alleen te doen. Verbind je met andere ontdekkers, voorlopers en verschilmakers en leer van elkaar.

Verbind je met gelijkgestemden

Jezelf omringen met ondernemers die ook bezig zijn met innerlijke groei is inspirerend voor je eigen ont-wikkeling. Verbinding met gelijkgestemden staat bij ons voorop, in alles wat we doen vanuit de FEEM Community.

Meerdere live sessies (of via replay)

Onze leden zijn actieve mensen met volle agenda's. Daar houden we dus ook rekening mee. Onze sessies zijn in de ochtend, middag of avond. En ook terug te kijken via de replay. Jij bepaalt wanneer je tijd hebt!

Wij geloven niet in één waarheid

Bij ons staat er niet één expert 'aan de top' wiens methode of ideeën je volgt. Je doet je innerlijk werk vanuit meerdere visies en methoden. Zo ontdek jij elke keer weer je eigen waarheid. Diverse deskundigen begeleiden de sessies.

FEEM Community

Weet je genoeg? Voel je al ‘hier wil ik gewoon bij zijn’? Je kunt je ook meteen aanmelden.

Luisteren naar je innerlijke wijsheid en doen wat klopt voor jou. Dat klinkt in theorie allemaal heel mooi, maar hoe doe je dat in de praktijk? Dat ontdekken we samen in de FEEM Community. Zoals:

~ Hoe leid je je bedrijf vanuit intuïtie en geïnspireerde actie?
~ Hoe ga je om met teamleden of klanten die minder bewust in het leven staan?
~ Wat voor manieren hebben anderen om dagelijks in alignment te komen?

We vinden enthousiasme en inspiratie bij elkaar. We hebben inspirerende en uitdagende gesprekken onderling: de voorlevers en ontdekkers, visionairs en verschilmakers. 

Hoewel wij innerlijk werk de normaalste zaak van de wereld vinden, merken we ook dat het soms nog steeds ‘pionieren’ is.

Niet iedereen om je heen is hiermee bezig. Jij wel. Net als iedereen bij de FEEM Community. Verbind je met gelijkgestemden en vind samen nog meer verdieping!

FEEM IS ONDERDEEL VAN EEN WERELDWIJDE MOVEMENT

De wereld beweegt naar een hoger bewustzijnsniveau en FEEM beweegt mee. Op 20-11-2020 (mooie datum!) kreeg onze oprichter Yvonne een heel helder inzicht over wat ze te doen heeft: FEEM. Haar grootste commitment (en uitdaging): zo min mogelijk zelf bedenken en zich laten laten door haar innerlijke stem. 

Het was haar niet meteen duidelijk waarom het de naam FEEM moest dragen. Inmiddels wel. FEEM is de verbindende schakel tussen het feminiene en het masculiene. Tussen Zijn en Doen. Tussen het onzichtbare en het praktische. 

DIT MAAKT EEN VERSCHIL

Wij – en jij waarschijnlijk ook – geloven met heel ons hart dat de wereld een mooiere plek wordt wanneer mensen meer gaan leven in lijn met hoofd, hart en ziel. Oftwel: het feminiene en het masculiene in balans.

Dat is nu compleet uit balans; het verstand heeft vaak de leiding en we zien allemaal waar dat toe leidt. Van depressie en burn-out op persoonlijk niveau, tot oorlogen op mondiaal niveau.

De oplossing zit wat ons betreft in de wereldwijde bewustzijnsgroei. En dat begint bij onszelf. 

Wij geloven dat dit leidt tot:

 • Meer verbinding. Met jezelf en anderen.
 • Meer vrijheid. Echte vrijheid. Dus rust in je hoofd (of: rust/harmonie in je organisatie en gezin.)
 • Meer voldoening. Het lege gevoel van binnen verdwijnt; je weet dat wat jij doet, ertoe doet. Je ervaart zingeving.
 • Meer veerkracht. Weer opstaan na tegenslag. Rustig blijven in momenten van spanning en stress, zodat je vanuit die ontspanning betere beslissingen neemt.

Wil jij je bewustzijn, intuïtie, persoonlijk leiderschap met feminiene en masculiene energie in balans ook verder ontdekken, onderzoeken en blijven ontwikkelen? Samen met andere ondernemers die hier ook mee bezig zijn?  Dan pas je goed bij de FEEM Community en wij bij jou.  

Zoals dat altijd gaat: de juiste mensen komen op je pad om je verder te begeleiden. Sinds 2023 is Anne Niemeijer nauw betrokken bij de groei van de FEEM Community. Zij is als Community Leader en energetisch mentor aan de slag gegaan. 

Over Yvonne
Yvonne is een ondernemer in hart en nieren. Tijdens haar studie journalistiek richtte ze haar eerste bedrijf op en FEEM is inmiddels haar vijfde bedrijf. Ze is een bouwer. Een ideeënmachine en krachtige, intuïtieve creator. Haar vorige bedrijven (fotografie en eventorganisator) heeft ze verkocht en haar communicatiebureau heeft ze overgedragen aan haar oud-compagnon. De afgelopen jaren heeft ze zich verdiept in de communicatie met ons zelf. Hoe werkt ons brein? Hoe kunnen we door middel van communicatie en verbinding met onszelf ons bewustzijn vergroten? Hiervoor ging ze in de leer bij Jan Geurtz en volgde ze de post HBO-opleiding gedragspsychologie. 

Over Anne
Anne is van jongs af aan al bezig met de ontwikkeling van haar energetische gaven. Ze ‘leest’ energie en ziet wat er in iemand energieveld aanwezig is. Dit maakt haar een hele fijne mentor om erachter te komen waar nog onbewuste blokkades aanwezig zijn. Niet voor niets is ze in het begin van haar carrière accountmanager geweest en verkocht ze in die rol voor miljoenen aan designertassen. De afgelopen jaren heeft ze haar energetische gaven steeds meer naar de voorgrond geplaatst. Ze is NLP Master, volgde trainingen over Brain Based Beïnvloeden en ging steeds meer vertrouwen op haar innerlijke stem. 

Samen zijn Yvonne en Anne hét businesskoppel om FEEM te leiden. Voor de Human Designers onder ons: beide hebben ze het kanaal van Community building. 🙂 

Dank Anne voor de sessie van vanochtend! Het was een heerlijk begin van de dag. En ik was er bijna niet bij geweest. Ik had namelijk net voor de sessie de gedachte: 'Ja maar ik moet nu eigenlijk iets DOEN. Ik kan beter gewoon aan het werk gaan'😅 Ik ben opnieuw blij dat ik steeds minder naar die gedachte luister🙃. Ik voelde de verbinding met mezelf en de anderen, kreeg mooie feedback en inzichten en ook nog een waardevolle boekentip en podcasttip.🙏

Patricia van Ooijen

over de Circle sessie

Wat ik zo leuk vind aan een Lets Connect is dat ik altijd verrast word. Verrast dat het zo simpel is en zo snel kan gaan. Wat dan? Me verbonden voelen. Mijn eigen denken helder krijgen. Me gezien en gehoord voelen en een werkelijk een bijdrage leveren. Simpel en zo krachtig!

Marja Godvliet

over Ask Me Anything sessie

Die Circles zijn elke keer weer magisch. Wat daar gebeurt is zo bijzonder. Elke keer weer komt er precies naar boven wat voor mij zo belangrijk is en waar ik iets mee mag doen. Echt prachtig!

Sietske Verbraak

over de Circle sessie

Gisteren heb ik de inspiratiesessie teruggekeken. Heel inspirerend!! Echt super!

Ricky Kamphorst

over Ask Me Anything sessie

FEEM Community

Duidelijk voor je? Voel je al ‘hier wil ik gewoon bij zijn’? Je kunt je ook meteen aanmelden.

Dus. Even concreet.

hoe werkt het?

Dicht bij jezelf blijven is een continu proces. Every level has it’s devil. Bij de FEEM Community gaan we die uitdaging samen aan. Hieronder vind je de sessies die we organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten draait het om (zelf)onderzoek en verbinding met elkaar. Zo gaat je innerlijke groei nóg sneller.

LET OP: Je hoeft niet aan alles mee te doen. Je kunt zovaak of zo weinig aan de live meetings meedoen als je wilt. Speak&Inspire en de Delen&Helen zijn ook via replay terug te kijken.

Circle

Neem tijd voor jezelf om even stil te staan in de wereld die door raast. Ontdek wat er bij jou onder de oppervlakte speelt en wat naar boven mag komen. Dit is zelfonderzoek, samen met anderen. De kracht van de groep maakt het extra waardevol.

* Elke week één Circle: maandag van 20u-21u, dinsdag van 9u-10u of donderdag van 12-13u. Bekijk hier wie onze Circle begeleiders zijn.

Speak&Inspire

Yvonne en Anne delen hun visie over 'jezelf uitspreken vanuit verbinding met jezelf en de ander'. Samen gaan we hierover in gesprek. Hoe doe je dat bijvoorbeeld op social media of een podium? Als je wilt krijg je feedback op jouw social media post of andere tekst.

Delen&Helen

Per keer staat er één onderwerp centraal. Bijvoorbeeld: hoe combineer je doelen stellen met intuïtief werken? Een lid die hierin (ervarings)deskundige is, deelt zijn of haar visie en lessen. De rest stelt vragen en vult aan. Zo leren we van elkaar.

Let's Connect

Wil je de rest nog beter leren kennen en je netwerk uitbreiden met gelijkgestemden? Dan is een Let's Connect iets voor jou. Op een inspirerende manier leggen we verbinding en leren we elkaar steeds op een andere manier beter kennen.

Extra

Eén keer per half jaar organiseren we een Let's Connect offline. Exclusief voor de leden van de FEEM Community. Diverse leden geven een workshop waardoor we elkaar op nog dieper niveau leren kennen.

Het mooie van vanmorgen is dat ik de ander echt heb mogen leren kennen. We gaan snel naar 'wie ben jij als persoon' en niet alleen 'wat doe je'. Precies de toegevoegde waarde van FEEM (voor mij). Je bent meer dan je functie op LinkedIn of op je website.

Ineke Swart

over Let's Connect Meeting

Voorheen had ik de overtuiging dat ik niet kon schrijven. Die is nu helemaal weg. En dat is te zien: mijn bericht wat ik schreef naar aanleiding van de sessie gaat als een malle. Al meer dan 11.000 views. Echt tof jullie feedback. Ik ben gaan staan voor mijn visie en dit is het resultaat. Wauw.

Almaz Wijkel

over Speak&Inspire sessie

De energetische uitwisseling

De investering is 37 euro per maand, excl. btw. Wij weten dat de waarde die de FEEM Community biedt aan haar leden vele malen hoger ligt dan de maandelijkse kosten die we in rekening brengen. Waarom dan toch deze lage prijs?

Focus is belangrijk. Kies!

Jij kiest waar jij behoefte aan hebt. Daar is dus ook de prijs op gebaseerd; ook al doe je niet aan alles mee, dan heb je 'de prijs bij een sessie per maand er al uit'.

It's a movement

Het is een movement. Daar hoort geen eenmalige high-end investering bij, vinden wij. We hopen dat je heel lang bij ons blijft om samen impact te maken!

Geld is energie

Geld is niet niet altijd een rechtstreekse uitwisseling. De waarde die we geven komt bij ons terug. Niet perse via het lidmaatschapstarief.

Aanmelden

Je bent steeds lid per jaar. Al kun je na de eerste maand gewoon weer weg als het toch niet bevalt. No questions asked. 

 

HOE WIL JE BETALEN?

IN 1 KEER

444
Excl. btw
 • Je bent lid per jaar.
 • Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Binnen de eerste maand kun je gewoon opzeggen.
 • Betaling na een jaar via automatisch incasso.

IN 2 TERMIJNEN

222
Excl. btw
 • Je bent lid per jaar.
 • Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Binnen de eerste maand kun je gewoon opzeggen.
 • Betaling na een half jaar via automatisch incasso.
meest gekozen

PER MAAND

37
Excl. btw
 • Je bent lid per jaar.
 • Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Binnen de eerste maand kun je gewoon opzeggen.
 • Betaling elke maand via automatisch incasso.

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer de details in? Hieronder vind je nog wat meer uitleg.

IN 1 KEER

444
Excl. btw
 • Je bent lid per jaar.
 • Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Binnen de eerste maand kun je gewoon opzeggen.
 • Betaling na een jaar via automatisch incasso.

IN 2 TERMIJNEN

222
Excl. btw
 • Je bent lid per jaar.
 • Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Binnen de eerste maand kun je gewoon opzeggen.
 • Betaling na een half jaar via automatisch incasso.
meest gekozen

PER MAAND

37
Excl. btw
 • Je bent lid per jaar.
 • Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Binnen de eerste maand kun je gewoon opzeggen.
 • Betaling elke maand via automatisch incasso.