Leestijd: 8 minuten

Ondernemen vanuit intuïtie, energie en bewustzijn, met impact én resultaat? Het bestaat!

Je bent niet de enige die op deze manier werkt! Je doet het zelf, maar hoeft het niet alleen te doen. Verbind je met andere ontdekkers, voorlopers en verschilmakers en leer van elkaar.

Verbind je met gelijkgestemden

Jezelf omringen met ondernemers die ook bezig zijn met zakelijke én innerlijke groei is inspirerend voor je eigen ont-wikkeling. Het zorgt voor herkenning, support en inspiratie. Je doet het zelf, maar hoeft het niet alleen te doen.

Ga voor zakelijke én innerlijke groei

Al onze sessies zijn erop gericht dat jij antwoord in jezelf vindt op de vraag: wat heb ik nu te doen? Voluit voorwaarts blijven gaan vanuit geïnspireerde actie is een continu proces. Onze professionals begeleiden je daar graag bij!

Wij geloven niet in één waarheid

Bij ons staat er niet één expert 'aan de top' wiens methode of ideeën je volgt. Je doet je innerlijk werk vanuit meerdere visies en methoden. Zo ontdek jij elke keer weer je eigen waarheid. Diverse deskundigen begeleiden de sessies.

FEEM Community

Weet je genoeg? Voel je al ‘hier wil ik gewoon bij zijn’? Je kunt je ook meteen aanmelden.

Of wil je het gewoon zelf even ervaren? Meld je dan aan voor de FEEM Experience, onze gratis (live!) sessie speciaal voor jou.

Luisteren naar je innerlijke wijsheid en doen wat klopt voor jou. Dat klinkt in theorie allemaal heel mooi, maar hoe doe je dat in de praktijk? Dat ontdekken we samen in de FEEM Community. Zoals:

~ Hoe leid je je bedrijf vanuit intuïtie en geïnspireerde actie?
~ Hoe ga je om met teamleden of klanten die minder bewust in het leven staan?
~ Wat voor manieren hebben anderen om dagelijks in alignment te komen?

We vinden enthousiasme en inspiratie bij elkaar. We hebben inspirerende en uitdagende gesprekken onderling: de voorlevers en ontdekkers, visionairs en verschilmakers. 

Hoewel wij innerlijk werk de normaalste zaak van de wereld vinden, merken we ook dat het soms nog steeds ‘pionieren’ is.

Niet iedereen om je heen is hiermee bezig. Jij wel. Net als iedereen bij de FEEM Community. Verbind je met gelijkgestemden en vind samen nog meer verdieping!

FEEM IS ONDERDEEL VAN EEN WERELDWIJDE MOVEMENT

De wereld beweegt naar een hoger bewustzijnsniveau en FEEM beweegt mee. Op 20-11-2020 (mooie datum!) kreeg onze oprichter Yvonne een heel helder inzicht over wat ze te doen heeft: FEEM. Haar grootste commitment (en uitdaging): zo min mogelijk zelf bedenken en zich laten laten door haar innerlijke stem. 

FEEM is de verbindende schakel tussen het feminiene en het masculiene. Tussen Zijn en Doen. Tussen het onzichtbare en het praktische. 

Is dit voor jou?

 

FEEM is er voor vrouwelijke ondernemers die een goedlopend bedrijf willen – zonder teveel stress, twijfel of conflicten – maar juist stevig willen staan en weten dat daar meer voor nodig is dan een goede strategie, veel omzet of meer volgers. Zij weten: innerlijk werk is het belangrijkste werk.

~ Zij willen ondernemen in afstemming met hoofd, hart en buik. En ziel.

~ Zij willen bij elke keus onderscheid kunnen maken tussen aangeleerde overtuigingen en intuïtie.

~ Zij willen handelen vanuit liefde en niet vanuit angst, zodat er geïnspireerde actie ontstaat.

Dit zijn vrouwen die weten dat ondernemen van binnen naar buiten een continu proces is waar geen eenmalige oplossing voor bestaat.

 

Continue business coaching op afroep

Wij helpen je bij de dagelijkse praktijk. FEEM is een on- en offline businessnetwerk waar je dagelijks terecht kunnen voor je zakelijke én innerlijke ontwikkeling.

Zodra je ergens tegenaan loopt, ergens twijfels over hebt, even wil sparren of inspiratie wil opdoen kun je terecht in de Community. Het is continue business coaching op afroep – altijd van binnen naar buiten – zonder dat je daar een immense investering voor hoeft doen waar je ook een vakinhoudelijke opleiding voor zou kunnen volgen.

Zoals dat altijd gaat: de juiste mensen komen op je pad om je verder te begeleiden. Sinds 2023 is Anne Niemeijer nauw betrokken bij de groei van de FEEM Community. Zij is als Community Leader en energetisch mentor aan de slag gegaan. 

Over Yvonne
Yvonne (links op de foto) is een ondernemer in hart en nieren. Tijdens haar studie journalistiek richtte ze haar eerste bedrijf op en FEEM is inmiddels haar vijfde bedrijf. Ze is een bouwer. Een ideeënmachine en krachtige, intuïtieve creator. Haar vorige bedrijven (fotografie en eventorganisator) heeft ze verkocht en haar videocommunicatiebureau heeft ze overgedragen aan haar oud-compagnon. De afgelopen jaren heeft ze zich verdiept in de werking van inspiratie en intuïtie. Ze is ontpopt tot een ware heldin als het gaat om geïnspireerde actie. Haar befaamde visualisaties om hoofd, hart en buik in alignment te krijgen om daarna vanuit geïnspireerde actie verder te gaan zorgen voor veel impact en krijgen steeds meer bekendheid. En Human Design bevestigt haar purpose: anderen helpen inzien wat hun volgende stappen zijn om uit te komen op de juiste plek. 

Over Anne
Anne (rechts op de foto) is van jongs af aan al bezig met de ontwikkeling van haar energetische gaven. Ze ‘leest’ energie en ziet wat er in iemand energieveld aanwezig is. Dit maakt haar een hele fijne mentor om erachter te komen waar nog onbewuste blokkades aanwezig zijn. Niet voor niets is ze in het begin van haar carrière accountmanager geweest en verkocht ze in die rol voor miljoenen aan designertassen. De afgelopen jaren heeft ze haar energetische gaven steeds meer naar de voorgrond geplaatst. Ze is NLP Master, volgde trainingen over Brain Based Beïnvloeden en ging steeds meer vertrouwen op haar innerlijke stem. 

Het gouden duo
Waar Yvonne heel makkelijk ziet wat de volgende stappen zijn die gezet mogen worden, is Anne heel sterk in doorzien wat de blokkades op dat pad zijn. Dit is ook duidelijk haar purpose: ze ziet waar je jezelf (onbewust) tegenhoudt op weg naar het volbrengen van die prachtige potentie die op je ligt te wachten. Waar houdt je jezelf tegen? Met haar energetische gaven ziet ze jouw blokkades al voordat je ze zelf doorhebt. Ze ‘leest’ energie en ziet wat er in iemand energieveld aanwezig is.

Op deze manier begeleiden ze ondernemers om naar binnen te gaan. Hun praktische achtergrond in marketing, communicatie en sales maakt het plaatje compleet. Hierdoor zien ze snel en duidelijk hoe je je innerlijke wereld naar buiten toe zichtbaar mag maken. Een gouden duo en dé mentors als het gaat om ondernemen van binnen naar buiten. 

Dank Anne voor de sessie van vanochtend! Het was een heerlijk begin van de dag. En ik was er bijna niet bij geweest. Ik had namelijk net voor de sessie de gedachte: 'Ja maar ik moet nu eigenlijk iets DOEN. Ik kan beter gewoon aan het werk gaan'😅 Ik ben opnieuw blij dat ik steeds minder naar die gedachte luister🙃. Ik voelde de verbinding met mezelf en de anderen, kreeg mooie feedback en inzichten en ook nog een waardevolle boekentip en podcasttip.🙏

Patricia van Ooijen

over de Circle sessie

Wat ik zo leuk vind aan een Lets Connect is dat ik altijd verrast word. Verrast dat het zo simpel is en zo snel kan gaan. Wat dan? Me verbonden voelen. Mijn eigen denken helder krijgen. Me gezien en gehoord voelen en een werkelijk een bijdrage leveren. Simpel en zo krachtig!

Marja Godvliet

over Ask Me Anything sessie

Die Circles zijn elke keer weer magisch. Wat daar gebeurt is zo bijzonder. Elke keer weer komt er precies naar boven wat voor mij zo belangrijk is en waar ik iets mee mag doen. Echt prachtig!

Sietske Verbraak

over de Circle sessie

Gisteren heb ik de inspiratiesessie teruggekeken. Heel inspirerend!! Echt super!

Ricky Kamphorst

over Ask Me Anything sessie

FEEM Community

Duidelijk voor je? Voel je al ‘hier wil ik gewoon bij zijn’? Je kunt je ook meteen aanmelden.

Of wil je het gewoon zelf even ervaren? Meld je dan aan voor de FEEM Experience, onze gratis (live!) sessie speciaal voor jou.

 

Dus. Even concreet.

hoe werkt het?

Dicht bij jezelf blijven en ondertussen je bedrijf laten groeien is een continu proces. Every level has it’s devil. Bij de FEEM Community gaan we die uitdaging samen aan. Hieronder vind je de sessies die we organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten draait het om (zelf)onderzoek en verbinding met elkaar. We helpen je in jezelf antwoord te vinden op de vraag: wat heb ik nu te doen?

LET OP: Je hoeft niet aan alles mee te doen. Je kunt zovaak of zo weinig aan de live meetings meedoen als je wilt. De Delen=Helen sessies zijn ook via replay terug te kijken.

FEEM Circle

1x per week*

Neem tijd voor jezelf om even stil te staan in de wereld die door raast. Ontdek wat er bij jou onder de oppervlakte speelt en wat naar boven mag komen. Dit is zelfonderzoek, samen met anderen. De kracht van de groep maakt het extra waardevol.

* Elke week één Circle: dinsdag van 9u-10u of donderdag van 12.30-13.30u. 

Speak-&-Inspire-FEEM

1x per maand

Yvonne en Anne begeleiden samen de Speak&Inspire. Na deze sessie heb jij genoeg concrete inspiratie om een maand aan content te creëren voor social media. Elke keer laten Anne en Yvonne je weer een andere manier zien om tot deze ideeën te komen, zodat je er voor jezelf achterkomt wat het beste bij jou past.

delen-is-helen

1-2x per maand

Per keer staat er één onderwerp centraal. Bijvoorbeeld: hoe combineer je doelen stellen met intuïtief werken? Het delen van verhalen en struggles zorgt voor herkenning, support én inspiratie. Eén keer per maand staat Human Design centraal!

Lets connect online

1x per maand

Wil je de rest nog beter leren kennen en je netwerk uitbreiden met gelijkgestemden? Dan is een Let's Connect iets voor jou. Op een inspirerende manier leggen we verbinding en leren we elkaar steeds op een andere manier beter kennen.

Lets-connect-offline-FEEM

Eigen bijdrage: 75,-

Eén keer per half jaar organiseren we een Let's Connect offline. Exclusief voor de leden van de FEEM Community. Diverse leden geven een workshop waardoor we elkaar op nog dieper niveau leren kennen.

Het mooie van vanmorgen is dat ik de ander echt heb mogen leren kennen. We gaan snel naar 'wie ben jij als persoon' en niet alleen 'wat doe je'. Precies de toegevoegde waarde van FEEM (voor mij). Je bent meer dan je functie op LinkedIn of op je website.

Ineke Swart

over Let's Connect Meeting

Voorheen had ik de overtuiging dat ik niet kon schrijven. Die is nu helemaal weg. En dat is te zien: mijn bericht wat ik schreef naar aanleiding van de sessie gaat als een malle. Al meer dan 11.000 views. Echt tof jullie feedback. Ik ben gaan staan voor mijn visie en dit is het resultaat. Wauw.

Almaz Wijkel

over Speak&Inspire sessie

De energetische uitwisseling

De investering is 47 euro per maand, excl. btw. Wij weten dat de waarde die de FEEM Community biedt aan haar leden vele malen hoger ligt dan de maandelijkse kosten die we in rekening brengen. Waarom dan toch deze lage prijs?

Focus is belangrijk. Kies!

Jij kiest waar jij behoefte aan hebt. Daar is ook de prijs op gebaseerd; ook al doe je niet aan alles mee, dan heb je 'de prijs bij één sessie per maand er al uit'. (Niet-leden betalen > 47 euro per sessie, indien openbaar)

Impact first. Not profit first.

Onze visie: innerlijk werk is de normaalste zaak van de wereld. Daar hoort geen high-end investering bij, vinden wij. Als het de normaalste zaak van de wereld is, is het dus ook voor iedereen bereikbaar. Wij stellen onszelf altijd de vraag: vinden we deze prijs eigenlijk véél te goedkoop? Ja? Doen!

Geld is energie

Geld geven en ontvangen is niet niet altijd een rechtstreekse uitwisseling. De waarde die we geven komt bij ons terug. Niet perse via het lidmaatschapstarief. Daar geloven wij heilig in.

Aanmelden

Je bent steeds lid per jaar. Al kun je na de eerste maand gewoon weer weg als het toch niet bevalt. No questions asked. 

 

HOE WIL JE BETALEN?

PER KWARTAAL

141
Excl. btw
 • Je bent lid per jaar.
 • Je betaalt per kwartaal.
 • Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Binnen de eerste maand kun je gewoon opzeggen.
 • Na het eerste jaar, is de opzegtermijn 3 maanden.
 • Betaling per kwartaal via automatisch incasso.
meest gekozen

PER MAAND

47
Excl. btw
 • Je bent lid per jaar.
 • Je betaalt per maand.
 • Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Binnen de eerste maand kun je gewoon opzeggen.
 • Na het eerste jaar, is de opzegtermijn 3 maanden.
 • Betaling elke maand via automatisch incasso.

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer de details in? Hieronder vind je nog wat meer uitleg.

PER KWARTAAL

141
Excl. btw
 • Je bent lid per jaar.
 • Je betaalt per kwartaal.
 • Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Binnen de eerste maand kun je gewoon opzeggen.
 • Na het eerste jaar, is de opzegtermijn 3 maanden.
 • Betaling elk kwartaal via automatisch incasso.
meest gekozen

PER MAAND

47
Excl. btw
 • Je bent lid per jaar.
 • Je betaalt per maand.
 • Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Binnen de eerste maand kun je gewoon opzeggen.
 • Na het eerste jaar, is de opzegtermijn 3 maanden.
 • Betaling per maand via automatisch incasso.