Leestijd: 6 minuten

Wil je co-auteur worden voor FEEM Magazine?

Op deze pagina vind je alle info die je nodig hebt om die keus te kunnen maken. Voordat we de details van het co-auteurschap uitleggen, vinden we het belangrijk dat je wat meer weet over FEEM. Waar sluit je je eigenlijk bij aan? Zitten we op dezelfde golflengte? Voel je daar een hele sterke ‘ja’ op, dan ben je zeer welkom om een proefartikel in te dienen voor FEEM Magazine.

Deel jouw wijsheid

Je hebt ideeën, inspiratie, wijsheid in je en dat wil eruit! FEEM Magazine is graag het podium voor jouw inspiratie.

Vergroot je bereik

Blijf niet alleen op je eigen eilandje (lees: website en social media) communiceren. Samen bereiken we meer mensen.

Join the movement

FEEM is een movement. Je sluit aan omdat je ook wil bijdragen aan deze movement. Samen maken we steeds meer impact.

Voor wie is dit geschikt?

 • Je hoeft geen professionele schrijver te zijn.
 • Je bent wél een professional op het gebied van innerlijk werk.
 • Op wat voor manier: dat maakt niet uit. We brengen onze lezers juist graag in contact met verschillende manieren van 'naar binnen' gaan.
 • Je bent dus coach, trainer of mentor.
 • Je hebt hier relevante opleidingen/trainingen in gevolgd en/of hebt relevante werkervaring.
 • Je herkent je in onze missie en wil hier graag aan bijdragen.

Onze missie:

Innerlijk werk de normaalste zaak van de wereld maken.

Daarbij geloven wij:

Innerlijk werk is dagelijks werk.

Waar staat onze naam voor?

De wereld beweegt naar een hoger bewustzijnsniveau en FEEM beweegt mee. Op 20-11-2020 (mooie datum!) kreeg onze oprichter Yvonne een heel helder inzicht over wat ze te doen heeft: FEEM. Haar grootste commitment (en uitdaging): zo min mogelijk zelf bedenken en zich laten laten door haar innerlijke stem.

Het was haar niet meteen duidelijk waarom het de naam FEEM moest dragen. Inmiddels wel. FEEM is de verbindende schakel tussen het feminiene en het masculiene. Tussen Zijn en Doen. Tussen het onzichtbare en het praktische. 

Ons complete House of FEEM bestaat uit drie pijlers:

 • FEEM Magazine
 • FEEM Community
 • FEEM Academy

De wereld bevindt zich in een bewustzijnstransitie: van ego naar hart en ziel. 

Wij zijn er voor de mensen die ook op deze manier willen ondernemen.

Voorbij identiteit, eigen gewin en individualiteit. Vanuit alignment, bewustzijn en intuïtie. Ondernemen van binnen naar buiten. 

Verbreding

FEEM Magazine brengt geïnteresseerden in contact met verschillende vormen van innerlijk werk en verschillende experts. Onze redactie schrijft verdiepende, journalistieke artikelen en houdt interviews om persoonlijke verhalen te delen. De co-auteurs schrijven kennisartikelen om hun expertise en visie te delen.

verbinding

In de FEEM Community staat verbinding met gelijkgestemde ondernemers centraal. Wekelijks organiseren we live online sessies, zoals de Circle, Delen is Helen, Speak&Inspire en Let’s Connect. Dit zorgt voor herkenning, support en inspiratie. Elke sessie zorgt weer voor helderheid op een bepaald stuk, zodat de leden weer verder kunnen vanuit geïnspireerde actie.

Verdieping

De FEEM Academy biedt verdieping op innerlijk werk via online en offline trainingen en workshops. We richten ons daarbij altijd op het innerlijk werk dat relevant is voor ondernemers. Meestal bij FEEM Headquarters in Oisterwijk, Noord-Brabant. Of op onze externe trainingslocatie in Vught, Noord-Brabant.

Wie hebben dit prachtige huis gebouwd?

Over Yvonne [founder]
Yvonne van Balkom is een ondernemer in hart en nieren. Tijdens haar studie journalistiek richtte ze haar eerste bedrijf op en FEEM is inmiddels haar vijfde bedrijf. Ze is een bouwer. Een ideeënmachine en krachtige, intuïtieve creator. Haar vorige bedrijven (fotografie en eventorganisator) heeft ze verkocht en haar communicatiebureau heeft ze overgedragen aan haar oud-compagnon. De afgelopen jaren heeft ze zich verdiept in de communicatie met ons zelf. Hoe werkt ons brein? Hoe kunnen we door middel van communicatie en verbinding met onszelf ons bewustzijn en intuïtie vergroten? Hiervoor ging ze in de leer bij Jan Geurtz en volgde ze de post HBO-opleiding gedragspsychologie.

Zoals dat altijd gaat: de juiste mensen komen op je pad. Sinds 2023 is Anne Niemeijer nauw betrokken bij de groei van de FEEM Community. Zij is als Community Leader en energetisch mentor aan de slag gegaan.

Over Anne
Anne is van jongs af aan al bezig met de ontwikkeling van haar energetische gaven. Ze ‘leest’ energie en ziet wat er in iemand energieveld aanwezig is. Dit maakt haar een hele fijne mentor om erachter te komen waar nog onbewuste blokkades aanwezig zijn. Niet voor niets is ze in het begin van haar carrière accountmanager geweest en verkocht ze in die rol voor miljoenen aan designertassen. De afgelopen jaren heeft ze haar energetische gaven steeds meer naar de voorgrond geplaatst. Ze is NLP Master, volgde trainingen over Brain Based Beïnvloeden en ging steeds meer vertrouwen op haar innerlijke stem.

Samen zijn Yvonne en Anne hét businesskoppel om FEEM te leiden. Yvonne focust iets meer op FEEM Magazine en Anne neemt de FEEM Community onder haar hoede.

Past FEEM bij jou en jij bij FEEM?

Misschien gebruik je niet exact dezelfde woorden als wij doen. Dat is oké. Dat hoeft ook niet. Zo bereiken we juist meer mensen: verschillende mensen worden aangetrokken door verschillende worden.

Het gaat erom of onze kernboodschap ook jouw boodschap is? Innerlijk werk is het belangrijkste werk. En dat in je eigen woorden en op je eigen manier.

Alle co-auteurs hebben een eigen stem, eigen expertise, eigen website om deze kernboodschap mee te verspreiden. FEEM Magazine is de verbindende schakel voor een grotere, gezamenlijke impact.

Wij geloven in co-creatie

Alle co-auteurs dragen bij met tijd, geld en energie om gezamenlijk zoveel mogelijk impact te maken.

Tegelijk is belangrijk dat jij er voldoende waarde uithaalt. Het gaat om een een balans van geven en ontvangen.

Voor ons allemaal.

FEEM investeert deze tijd, dit geld en de energie in de opbouw van een zo impactvol mogelijk platform met veel bereik voor alle betrokkenen. Dit vraagt om commitment, geduld en vertrouwen.

Van ons allemaal.

Dus voor wie zijn we er niet?

Even heel concreet: wij doen er alles aan om zoveel mogelijk bereik te genereren voor FEEM Magazine en dus ook voor jouw artikel, maar… dit is niet ons doel. Dat is een erg mooi gevolg. Een gevolg wat we graag willen realiseren.

Maar.

Als ‘meer bereik’ je enige doel is om co-auteur te worden bij FEEM Magazine, dan is er een mismatch. Meer bereik is een gevolg. Het gaat erom dat je vanuit dit collectief wil bijdragen aan het normaliseren van innerlijk werk en bewustzijnsgroei.

Dus. Hoe werkt het co-auteurschap?

Laten we even wat praktische punten op een rijtje zetten voor je. 

Ben je nog steeds enthousiast en voel je dat jij bij FEEM past en FEEM bij jou? Dan zijn dit de praktische punten die handig zijn om te weten.

DOELGROEP

Bij de FEEM Community kunnen alleen ondernemers aansluiten. Voor FEEM Magazine komt dat iets minder nauw. We schrijven voor mensen die interesse hebben in innerlijk werk. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze je zweverig vinden.

Kennisartikelen

We ontvangen graag kennisartikelen van je. Dus als je bijvoorbeeld schrijft over intuïtie, willen we in dat artikel ook graag 3 concrete stappen hoe je meer in contact komt met je intuïtie. Je geeft dus antwoord op de 'hoe' vraag in je artikel.

Schrijfbegeleiding

Je kennis en ervaring is voor ons belangrijker dan je schrijfvaardigheden. We geven feedback hoe iets beter kan en na aanmelding ontvang je ook suggesties over onderwerpen voor inspiratie.

Thema's

Elke maand staat er een andere hoofdthema op de homepage van FEEM Magazine. Dit noemen we een 'dossier'. Op deze manier zijn de artikelen heel overzichtelijk te vinden voor onze lezers. Na aanmelding ontvang je een overzicht wanneer welk dossier in de spotlight staat.

Proefartikel

Ook al hoef je geen professionele schrijver te zijn; we hanteren wel een bepaalde ondergrens qua schrijfkwaliteit. Daarom dien je eerst een proefartikel in. Is deze akkoord? Dan mag je officieel schrijven voor FEEM Magazine.

Extra tips

Zet ook in je LinkedIn CV dat je co-auteur bent voor FEEM Magazine. Net als op je website. Zet bijvoorbeeld bij 'in de media' een link naar je artikelen. Goed voor je eigen branding! Maar er vooral gebruik van. 🙂

Nog een paar extra's

 • Je mag zoveel en zo weinig artikelen schrijven als je wilt. Een mooi streven is één keer in de maand.
 • Je schrijft je artikel speciaal voor FEEM Magazine en biedt het niet bij een andere site aan.
 • Je mag het na publicatie wel deels (bijvoorbeeld de eerste alinea) op je eigen site plaatsen, met daarbij een [lees verder] link naar FEEM Magazine. Anders ziet Google het als dubbele content en dat is voor jouw site en voor onze site niet goed. 
 • Je mag je niet laten betalen om te schrijven over producten, diensten of organisaties.
 • Als je artikel of andere input in strijd is met onze richtlijnen mogen we deze weigeren. Natuurlijk gaat dit in goed overleg en geven we je de ruimte om het aan te passen. No worries.
 • Lengte van je artikel: 600 - 1600 woorden.

De energetische uitwisseling

De (symbolische) bijdrage is 55 euro per jaar, excl. btw. 

FEEM investeert deze bijdrage in de vergroting van het bereik en de impact van FEEM Magazine.

SEO

We investeren in goede SEO. Dit is belangrijk voor de vindbaarheid van alle artikelen in Google. We onderzoeken ook over welke onderwerpen geschreven mag worden.

Onderwerpen

Het onderhouden en bouwen van een groot platform zoals FEEM Magazine vraagt om tijd, geld en energie. Door op deze manier krachten te bundelen, hebben alle co-auteurs daar baat bij.

Feedback

We werken samen met professionele journalisten en tekstschrijvers voor het geven van feedback op artikelen. Door deze feedback groei jij ook weer als schrijver!

Aanmelden

Wil je co-auteur worden voor FEEM Magazine en onderdeel uitmaken van onze movement? Super leuk. Je mag je proefartikel insturen naar yvonne@feemonline.nl. Met in de onderwerpregel: PROEFARTIKEL.

Wordt je artikel goedgekeurd (voor of na feedback) dan plaatsen we deze in het magazine en ontvang je van ons de betaallink voor jouw jaarbijdrage. 

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer de details in? Hieronder vind je nog wat meer uitleg.